SOLFEGIO FORUM

Full Version: Cah Nggalek
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Halaman: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
KDTS timestamp='1332813086' post='145561 Menuliskan:sya absen aja.... mohon maaf sya tdk bisa hadir....
aku malih ra semangat kang........... [img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/BangHead1.gif' class='bbc_emoticon' alt=':xx' /> kurang sreg lak pean ndak hadir [img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/peace.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)>-' />
kang tri..... [img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/praying.gif' class='bbc_emoticon' alt='[-O<' /> [img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/praying.gif' class='bbc_emoticon' alt='[-O<' /> [img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/praying.gif' class='bbc_emoticon' alt='[-O<' /> hadi ya..... [img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/crying.gif' class='bbc_emoticon' alt=':'(' /> [img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/crying.gif' class='bbc_emoticon' alt=':'(' /> [img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/crying.gif' class='bbc_emoticon' alt=':'(' />
Ayo...semangat.!!! wong kabeh wis diarep2 karo sing duwe omah...
@Kang Lavindo: Insa'Alloh hadir kang tapi bisanya hari Minggu pagi baru berangkat trus sore pulang lagi.
aku td udah contact kang KD dan menawarkan opsi tersebut diatas. Itu tadi opsi alternatif kalau memaksa hadir dan badane tidak capek kang, krn malamnya udah ada acara selamatan peringatan 7 hari.

Kalaupun kami berdua tidak bisa hadir mohon maaf rekan - rekan semua...... [img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/ampun.gif' class='bbc_emoticon' alt='^:)^' />
ini semua krn keadaan, diluar rencana kami dan bukan mau kami..... [img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/ampun.gif' class='bbc_emoticon' alt='^:)^' />
sejak Sabtu pagi persiapan selamatan > Malam-nya acara puncak > paginya Trenggalek-Sidoarjo > sore Sidoarjo-Trenggalek.
saya ucapkan...trimakasih kang kd, kang tri......atas usahanya untuk hadir...semoga prosesi selamatan 7 harinya...bejalan sesuai yang diniatkan.....semua keluarga.....amin..
Sama2 kang........... amin. Besuk aku msh mau ke rumahe kang KD gimana enaknya.
krn jadwalnya begitu itu kang, serba mepet dan sangat beresiko kalau naik motor krn tenagane sudah diporsir sejak sabtu pagi
wah suwe ra online cah galek onok proyek opo iki mbok aku di jak [img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/113.gif' class='bbc_emoticon' alt=':-bd' />
kangtri paling ke rumahe pak lav..
Amir timestamp='1333255635' post='146886 Menuliskan:wah suwe ra online cah galek onok proyek opo iki mbok aku di jak
la sampean di inbok ndk ndang bls2 kang....
Jum'at sorene aku karo anakku menyang omahe kang lav, aku bisik bisik nyuwun sepuro sing akuuueh [img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/ampun.gif' class='bbc_emoticon' alt='^:)^' /> , yen minggune 1 april ora iso ngumpul.
Jam 6 pagi SOLFEGIO FORUM masih sepi...................
Suuuuuuuueeepi tanan
Ayoo dulor ndang dikibarke bendera SOLFEGIO FORUM
MALANG -- TRENGGALEK
[img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/merokok.gif' class='bbc_emoticon' alt=':/' />
selamat malam.... monggo kang.... diacarakan sing puenakkk tenan......ben konco2 kabeh isok teko....
iyo kapan kang ngumpul bareng lek perlu ambek bicarakan kelayakan hidup jasa ngamen sound system yang masih di pandang sebelah
kang patri kok ku krungu awake ra penak dak dungakno muga dang waras kang....
lhoooo... kang tri loro opo..... cepet waras kang...
[img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/praying.gif' class='bbc_emoticon' alt='[-O<' /> kang tri cepet sembuh yaaa .......... semua kita dah merindukan mu kang tri [img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/praying.gif' class='bbc_emoticon' alt='[-O<' /> cepat sembuh yaaa
kang edi boxe wes dadi mau koyoe lagi bingung nglapisi box, mau mari copy darat ambek kang yudha kemajuan box solfer wespodo main resin anti air ketinggalan maneh ki
Absen kang.... mudah2an seger kewarasan selamanya. Amin...........
maturnuwun doane dulur2 SOLFEGIO FORUM kabeh............
Monggo dilanjut "Ngobrol Nggalek-an"
tukangpatri timestamp='1333825609' post='148125 Menuliskan:Absen kang.... mudah2an seger kewarasan selamanya. Amin...........
maturnuwun doane dulur2 SOLFEGIO FORUM kabeh............
Monggo dilanjut "Ngobrol Nggalek-an"
kang tri dah sembuh....... syukur alhamdulillah kang...
Mulih ko mae pean wingi kae kudanan kang..... lha kok terus merembet malih ra karu-karuan.
pagi,...... kang tri rodok mbrebet......karburatore kang...di oprek2...
tukangpatri timestamp='1333904678' post='148268 Menuliskan:Mulih ko mae pean wingi kae kudanan kang..... lha kok terus merembet malih ra karu-karuan.
tapi alhamdulillah iki wes rdok mendingan to kang....
LAVINDO timestamp='1333936842' post='148297 Menuliskan:pagi,...... kang tri rodok mbrebet......karburatore kang...di oprek2...
karbune isek ng adohan pk lav....
alhamdulillah akhir nya kang tri wis iso kumpul neng SOLFEGIO FORUM maneh ..... [img src='http://www.SOLFEGIO.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/praying.gif' class='bbc_emoticon' alt='[-O<' /> jok kakean nyolder PCB kang tri
Halaman: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Reference URL's